Despre noi

De ce Arena Brasov ?

ARENA Brasov, isi propune sa vina in intampinarea clientilor sai, cu cele mai moderne dotari si utilitati, alaturi de serviciile de calitate pe care vi le oferim.

Un spatiu si o incita deosebita, cu bun gust, materiale si finisaje de calitate, iar serviciile fiind la standarde profesionale.

Echipamentele si accesoriile sunt la standard profesional, cu marci foarte cunoscute.

ARENA Brasov, este locul unde competitiile sportive sunt o adevarata provocare, iar timpul liber si placerea de a juca, sunt momentele in care o sa doriti sa treceti la alte nivele de performanta.

 Ce va ofera ARENA Brasov? 

Posibilitatea de a organiza si desfasura competitii sportive pentru incepatori si avansati (fie ca vrorbim despre fotbal de interior, sau tenis de masa).

Interfata On-Line ce va ofera urmatoarele avantaje si facilitati:

  • Rezultatele meciurilor si campionatelor organizate (tenis de masa, sau fotbal de interior)
  • Unde utilizatorul poate sa isi programeze o rezervare la o anumita data/ora
  • Posibilitatea obtinerii de Vouchere
  • Utilizatorul poate comunica cu ceilalti mebrii, transmite un mesaj (eventual o provocare/programare la un meci amical)

Pentru a putea vedea ce facilitati va punem la dispozitie, va invitam sa consultati sectiunea de facilitati.

Alte Site-uri ARENA Brasov:

Avantaje ARENA Brasov

Cu sprijinul partenerilor si sponsorilor nostri, dorim sa oferim o motivatie suplimentara (prin premiile puse la dispozitie de acestia) tuturor participantilor la competitiile organizate, astfel efortul depus pentru acea performanta sa aduca cat mai multe bucurie.

Mediul si incinta ARENEI Brasov, in care va propunem sa va petreceti timpul, se doreste a fi un loc mai special, unde bunul simt, respectul, calitatea serviciilor, profesionalismul si seriozitatea, sunt reguli obligatorii pentru toata lumea, fara exceptii sau abateri de la ele.

Daca inca nu v-am convins prin aceste randuri, va invitam sa va convingeti personal.